Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/webadmin/domains/webadministraties.nl/public_html/wp-content/themes/Avada/includes/avada-functions.php on line 438
Salaris - WEB Administraties | Altijd in control

Salaris

//Salaris
Salaris2018-12-05T21:10:50+01:00

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/webadmin/domains/webadministraties.nl/public_html/wp-content/plugins/fusion-builder/shortcodes/fusion-text.php on line 67

Uw salarisadministratie tegen een vaste prijs!

Wij verzorgen graag uw salarisadministratie tegen een vaste prijs per medewerker per maand. U geeft maandelijks de mutaties/afwijkingen door, wij doen de rest. Wij verzorgen de loonaangifte, zetten de betalingen klaar, regelen de pensioenzaken en versturen voor u de loonstrookjes. Naast de salarisadministratie bieden wij ook HR-diensten, zoals het opzetten van een loongebouw, opstellen van contracten, begeleiding van instroom en uitstroom van medewerkers en meer. Meer weten, neem vrijblijvend contact met ons op.

Inclusief:

Om onze dienstverlening voor u zo goedkoop mogelijk te houden, versturen wij de loonstrookjes digitaal naar u of rechtstreeks naar uw medewerkers. Wilt u de loonstrookjes per post? Ook dat is mogelijk.
Geef maandelijks via internet uw mutaties door in onze online portal.
Ons systeem is gekoppeld aan dat van de belastingdienst. Maandelijks dienen wij voor u de loonaangifte in.

salaris

Vaste prijs per medewerker

Wij voeren uw salarisadministratie tegen een vaste prijs van € 7,50 per medewerker per maand. Schakel in onze online portal eenvoudig medewerkers in en uit.

webadministraties-salaris-gekoppeld-aan-uw-administratie

Gekoppeld aan uw administratie

Indien wij ook uw financiële administratie verzorgen, dan worden de loonjournaalposten automatisch in uw administratie geboekt. Dit bespaart u maandelijks tijd.

handshake

HR deskundige op afroep

Wij hebben geruime ervaring op het gebied van personeelszaken. Graag helpen wij u met het opzetten van een loongebouw, opstellen van contracten of andere vragen omtrent medewerkers.

Neem contact op

Uw salarisadministratie in goede handen!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak:
Neem contact op